Zur Navigation | Zum Inhalt
FVCML0208 10
Over Henry PDF Afdrukken E-mailadres

Hallo!

Mijn naam is dus Henry en ik woon in 's-Hertogenbosch.
Ik heb jarenlang als internationaal inkoper gewerkt, maar ben 9 jaar geleden gestopt met werken. Ik ben gaan genieten van het leven en “verdien nu mijn geld als huisman” Wink. Dat wil zeggen; mijn vrouw werkt en ik zorg ervoor dat we verder zo goedkoop mogelijk door het leven komen, door alles te benaderen zoals vroeger; goedkoop inkopen! Internet afspeuren, krantjes bekijken en op de fiets veel aanbiedingen afrijden....

Naast deze dagtaak ben ik ook een liefhebber van het wielrennen. Ik probeer iedere dag toch wel een paar uurtjes te trainen. Ik ben lid geweest van een wielerteam, en ik heb in 2009 een eigen wielervereniging opgericht (VeloVrienden), en van mijn familie fietst mijn vader, mijn broer, mijn vrouw en ik. Genoeg materiaal altijd nodig dus. Omdat ik een materiaalfreak ben, was ik geregeld naar mooie dingen aan het speuren. Bij alles wat ik bestel probeer ik het optimale eruit te halen; de doos aanvullen tot het maximale gewicht etc... De spullen die ik extra besteld heb komen dus o.a. op deze site (HeHaHu.nl) terecht.

Inmiddels heb ik veel contacten gelegd in het wielerwereldje en kan ik aan verschillende mooie spullen komen. Veel klanten weten mij inmiddels te vinden voor wielen (die ik zelf bouw), crankstellen, speciale kabels of latex binnenbandjes enz. Ook heb ik al heel wat mensen geholpen met het monteren van de onderdelen, en heb ik zelfs hele fietsen opgebouwd voor mijn klanten. Onlangs heb ik zelfs mijn eerste tijdritfietsen opgebouwd. Maar daarnaast heb ik ook al heel wat mensen met wat tips kunnen helpen via de mail.

Schroom dan ook niet om iets aan mij te vragen, vragen staat immers vrij! Als ik je kan helpen zal ik dat zeker doen.

Groet,
Henry

 


Website ontwikkeling: MDKwebdesign